top of page

Egy éves az Amazing alom! 2020. 04. 15. Eltelt egy év! Az Amazing alom ma ünnepli egy éves születésnapját. Minden kutyusnak boldog szülinapot és sok-sok örömteli gazdis pillanatot kívánunk itthonról. Majdnem mindenkitől vannak híreink és a kutyusok nagyon szépen cseperedtek az elmúlt esztendőben, sok mindent megtanultak és minden bizonnyal még többet fognak az elkövetkezőkben is.   Néhány szóban mindenkiről, a teljesség igénye nélkül:
 

Courage:

 „Nagyon okos, mozgékony kutya, barátságos. Gyakran járunk vele túrázni, amit nagyon szeret. Imád nyulakat és őzeket hajkurászni.”

Courage.jpg

 Gofri (Rusty):

„Gyönyörű, okos kutyus, eleven fiú. Lelkesen segít mindenben. Ő egy enegiabomba és egyben „lakberendező”. Napról napra okosabb, amikor sétálunk, mindenki csodálja.”

Gofri.jpg

 Milo:

„Nagy fiú lett, elvégeztük a kutyaiskolát, így a tudása sok mindennel gazdagodott. Jól összehaverkodott a többi kutyussal, főleg a mopsszal, de az idősebb labradorunkkal is jól kijön.”

Milo.jpg

 Murphy:

„Kijártuk az ovit, a kamaszodó tanfolyamot. Nagyon sok mindent tud már, jókat lehet vele sétálni, imádja a vizet, a kipukkadt gumilabda a kedvence. Barátságos , nem keveredik vitába kutyatársaságban.”

Murphy.jpg

 Sunny:

„Nagyon jó kutya, ideális jellem. Bátor de cseppet sem domináns, ugyanakkor nem is félős. Kiegyensúlyozott, játékos kutya. Általában napi 2-3 órát sétál erdőben, hegyen, mezőn, réten.  Nagyon szeret fürdeni.”

Sunny.jpg

 Trinity:

„Sok mindent tanult az elmúlt esztendőben. Megkezdte kiállítási karrierjét is és már ért is el szép eredményeket. Nagyon szívesen van emberekkel és kutyákkal, fáradhatatlan a játékban.”

triny.jpg
Amazing.jpg
bottom of page