top of page

Kiss Me alom kiskutyái

Agria Wonderland Amazing Trinity A Sense of Pleasure's Pete

2022 október 4-én megszülettek a Kiss Me alom gyönyörű kiskutyái: 6 barna kislány és 2 barna kisfiú. Bár nagyon hosszú és nehéz volt a babák világrajövetele, anyuka és a kisbabák is jól vannak. Triny nagyon komolyan veszi az anyai teendőket és a piciket pillanatra sem téveszti szem elől. Még az ételt is csak akkor hajlandó elfogadni, ha evés közben a babák mellett maradhat.

8 hetesek lettünk!

 Az elmúlt időszakban nagyon foglaltak voltunk ám! Megismerkedtünk csodálatos új családjainkkal, akik alig várják, hogy megkezdjük a közös kalandokat. Anyával még mindig sokat játszunk. Ő együtt mókázik velünk és határtalan türelemmel fogadja a kópéságainkat😉.

6 hetesek lettünk!

Izgatottan várjuk a talákozást az új gazdikkal, akik a hétvégétől meglátogatnak bennünket, hogy megismerjenek. Most már nagyon vidáman megy a játék és a móka, szépen növögetünk és anyától egyre többet tanulunk .

5 hetesek lettünk! 

Kezdjük felfedezni a játékokban rejlő lehetőségeket, de azt is kezdjük megtanulni, hogy egymással is nagyon jól lehet játszani. Természetesen anyát sem tévesztjük szem elől egy pillanatig sem!. Következzen egy rövid videó rólunk: 

4 hetesek lettünk! 

Egyre ügyesebbek vagyunk és érdeklődve figyelünk magunk körül minden új dologra, de természetesen még sok a szundi is ebben a korban. Következzen néhány kép rólunk: 

3 hetesek vagyunk.

Az elmúlt egy hétben nagyon sok minden érdekeset kipróbáltunk. Már nem csak érezzük, hanem látjuk is anyát meg a körülöttünk levő világot, sőt már megkezdtünk tanulni állni és totyogni is😄. Szerintünk egészen ügyesek vagyunk😉. Következzen egy rövid videó rólunk: 

2 hetesek vagyunk.

Ebben a korban még csak a tej és a szundi tölti ki napjainkat és nagyon szépen növögetünk:

Következzen pár képkocka az első napjainkról:

bottom of page