top of page

Lovely alom kiskutyái

Eladó sárga labrador kiskutya

2023 március 20-án megszülettek a Lovely alom csodálatos kiskutyái: 5 sárga kislány és 4 sárga kisfiú. Ez Snowy első alma és egyben kennelünkben az első kizárólag sárga színű alom. Snowy egy fantasztikus anyuka, aki még enni sem hajlandó, ha el kell távolodnia a babáitól, így még az ételét is csak köztük fogadja el. Bár nem volt egyszerű a babák világrajövetele, mindannyian jól vannak

Rövidesen 8 hetesek vagyunk. A játék tempója fergeteges. Most már komoly felfedező körútakra indulunk a kertben is. A rengeteg érdekes látnivaló mellett akad bőven tennivaló (ennivaló😄) is. Mindenki tudja, hogy minden kis labradorban egy nagyszívű kertész is lakik: odafigyelünk a kert minden növényére és próbáljuk közelebbről "megvizsgálni" őket. 😉 

 

Lassan véget ér közös történetünk és az új kalandokat majd családjainkban keressük tovább .

6 hetesek vagyunk. Anya egyre nagyobb lendülettel játszik velünk és tanít minket is játszani. . A napokban megismerkedtünk Hope-al, aki a mi nagymamánk 😍.  A héten nagyon foglaltak leszünk, hiszen eljött a pillanat, hogy megismerkedjünk szerető családjainkkal.

Rövidesen 5 hetesek leszünk. Ismerkedünk a kerttel és élvezzük a tavaszi napsugarak melengető simogatását . Egyesek közülünk komolyan elgondolkoztak azon, hogy talán nem egy rossz ötlet kertész-segédnek állni 😍. 

Lányok 

Fiúk 

Nemsokára 4 hetesek leszünk. Ebben a korban már egyre ügyesebben totyogunk (már ha éppen nem vagyunk nagyon álmosak😍). A játékokat is egyre nagyobb érdeklődéssel próbálgatjuk .

Lányok 

Fiúk