top of page

My Magic alom kiskutyái

My Magic.jpg

2023 március 9-én megszülettek a My Magic alom gyönyörű kiskutyái: 6 barna kislány és 1 barna kisfiú. Buksykának ez az első alma, kissé meglepődött először a babák megjelenésekor és megilletődve figyelte őket, de nagyon hamar "bekapcsolt" az anya-üzemmód nála és nagy odaadással gondozza a piciket.

8 hetesek lettünk! Az elmúlt időszakban nagyon foglaltak voltunk! Megismerkedtünk csodálatos új családjainkkal, akik alig várják, hogy megkezdjük a közös kalandokat. Anyával még mindig sokat játszunk, és sokat tanulunk tőle. Együtt mókázik velünk és nagyon türelmesen fogadja a kópéságainkat😉.

7 hetesek vagyunk. Sok mindent fedeztünk fel az elmúlt időszakban😍.  Most már igazi kis labradorokhoz méltó lelkesedéssel eszünk és a játékban nem ismerünk határ. Felfedezőként ismerkedünk a kerttel és keressük a jövendőbeli "szakmánkat": kertész, focista, búvár, ...😄 A napokban elkezdtünk megismerkedni jövendőbeli családtagjainkkal is .

5 hetesek vagyunk. Egyre nagyobb részét ismerjük meg a világnak. Ma felfedező körútra indultunk el a kertben😍. Nagyon sok érdekes dolgot láttunk és egy jót szaladgáltunk a fűben . A jövő hét végén ismerkedünk meg új csalájdainkkal, akik meglátogatnak minket .

4 hetesek vagyunk. Sok minden történt az elmúlt héten. Egyre ügyesebbek vagyunk (remélem ez Ti is látjátok😍). Sőt, egy labrador számára igazán fontos dologgal is megismerkedtünk már: az étellel😉. Anya ebben is segít, de tanít minket játszani is nagy leklkesedéssel és odaadással.

3 hetesek vagyunk. Egyre jobban kezd érdekelni minden ami körülöttünk van és a játékokkal is tudunk már beszélgetni😍. Kisebb-nagyobb sikerrel próbálgatjuk a lábacskáinkat is, de ezt még tanulni kell.

 Elmúltunk 2 hetesek és már kezdünk rácsodálkozni a világra, ugyanis már kezdtek kinyílni a szemecskéink . Egyre élénkebben küzdünk meg a legjobb helyekért a "tejbárban" . Azért még mindig sokat alszunk, de egyre fürgébben mozgunk🥰.

 Közeledünk a 10 napos korhoz és mint vérbeli labradoroknak pompás étvágyunk van . Kissé álmosak voltunk fotózáskor, de hát ebben a korban egy kis labrador még nagyon sokat alszik🥰.

Következzen pár képkocka az első napjainkról: