top of page
Search
  • Writer's pictureLóránt Tódor

Az Állatok világnapja és őszi pillanatképek / World Animal Day and autumn snapshots


Mindennapi rohanásunkból álljunk meg egy pillanatra és gondolkodjunk el azon, hogy mit jelentenek számunkra a körülöttünk és velünk együtt élő állatok.

Tegyük félre egy pillanatig a "mi vagyunk a teremtés koronája" hozzáállásunkat és mérlegeljük, hogy milyen lenne az életünk ezen csodálatos társaink nélkül és mennyivel üresebb lenne az életünk, ha nem kisérnék lépteinket a mindennapokban.

Jussanak eszünkbe ugyanakkor ne csak a biztonságban, szeretetben és jólétben élő állatok, hanem mindazok is, akiknek nem adatott meg ez a sors.

Nézzünk szét a környezetünkben és biztosan találni fogunk olyan helyzetet, amikor minimális segítséggel nagy változást tudunk elérni a körülöttünk levő állatok sorsában. Gonduljunk rájuk és tegyünk értük is, de ne csak az állatok világnapján!Let's stop for a second from our daily rush and try to think about, what do the animals we are living with, mean for all of us.

Try to put away our "we are the sole rulers of the world" attitude, refflect on how our life would be without these wonderful companions and how empty our lifes would be, if they didn't follow our step everyday.

Remember also all those animals, who are not living in the safety, love and wealth of our homes.

Lets look around in our surroundings and its sure, that we will find situations where with a minimal help, we can achive great changes in the lifes of the animals around us. Think about and act for them, not only on the World Animal Day!

Amint a Fly with me alom kiskutyái új otthonaikba költöztek, ismét nagyobb lendülettel vetettük bele magunkat az erdők-mezők becserkészésbe /

As the puppies of Fly with me litter moved to their loving families, we continued with a greater momentum the exploring of the forests and meadows.

Buksyval meglátogattuk a parádfürdői Ilona vízesést / We visited the Ilona waterfall in Parádfürdő with BuksyFáradtan, de nagyon boldogan / A bit tired but very happy😉

Hope és lánya Snowy hatalmas lendülettel vetik bele magukat a játékba a Sarudi Élményparton levő "Ebpart" kutyastrandon /

Hope and her doughter Snowy are throwing themselves in the playing with tremendous momentum on Sarud "Ebpart" dogbeach61 views

Comentários


bottom of page