top of page

agria wonderland családi labrador retriever kennel

Bemutakozás és tenyésztési elvek

Agria Wonderland Discover Me Snowy sárga labrador retriever

Mottó. Ha több kutyád van, az olyan mintha több legjobb barátod lenne (ifj. Fabich Károly, 10 éves kissrác)  

 

Rohanó világunkban mindannyian vágyunk valami olyan kapcsolatra a természettel, ami visszavezet a gépektől és automatizálástól túlpörgetett környezetünkből egy igazi, őszinte sokszor egyszerűbb és nyugodtabb állapotba. Számunkra ezt a kapcsot a kutyusaink jelentik.

Első kutyánk egy igazán különleges barát volt. Elsősorban azért, mert megtanított kezdő gazdiként, hogy mit jelent egy kutyus őszinte és feltétel nélküli szeretete. Megtanított arra, hogy egy kutya milyen keveset kér és milyen sokat ad érte cserébe. Ő sajnos ma már nincs velünk. Most már a csillagok közül figyeli lépteinket,  de szívünkben mindig velünk marad. Mackó mindig is első nagybetűs kutyánk lesz. Megtanított arra, hogy kutya nélkül az életünk sokkal kevésbé teljes. Ezért mindig hálásak leszünk neki. Szerettünk volna méltó utódokat találni neki még életében, ezért olyan kutyát kerestünk ami megtestesíti Mackó lelkületét: bohó, szelíd, mindig játékra kész és mindig életvidám.

merlin2_edited.jpg

Olyan kutyát, amelyik bármilyen kedvünkben legyünk, fel tud vidítani és bármennyire rosszkedvűek legyünk ki tudjon engesztelni a puszta jelenlétével. Kerestük azt a mágikus érintkezési pontot a kutyák nagy birodalmával ahol ezeket a rezdüléseket megélhetjük. Mivel Mackó keverék kutya volt, nem igazán tudtunk egy ugyanolyan kutyust választani mint ő. Következett egy nagyon hosszantartó keresés és végül a labradornál kötöttünk ki.    Ez a fajta varázslatos egyéniséggel bír és megtestesíti mindazt amit egy igazi családi kutya jelenthet: barátságos, megbízható, okos, játékos és nyílt természetű. Mackó utolsó életéveiben megismerhette utódait és átadta nekik a „mackóság” esszenciáját, ami bennük azért már alapból is jelen van.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy hobbinkat teljes gyönyörűséggel és mélységgel megélve, mindennapjainkat e csodálatos kutyusok között tölthetjük. Nem lehetünk elég hálásak a sorsnak, hogy a világ legcsodálatosabb kutyái lehetnek a családtagjaink és visszasugározzák ránk hatványozottan azt a szeretetet amit kapnak.   

megbízható labrador retriever tenyésztő

Pszichológusként és biológusként, egyetemi oktatói és kutatói tapasztalatunkat kiaknázva a legtöbbet hozzuk ki ezekből a csodalatás társainkból és a tapasztalatunkat az új gazdiknak átadva segítjük őket az „elkutyásodás” útján elindulni vagy folytatni azt és megtalálni az ideális családtagot. 

VizikutyaLogo_kicsi.png
meoesz_logo.png

Az agria wonderland kennel az alábbi szervezetek tagja:

 

 - Magyar Retirever és Vízikutya Egyesület

 

 

- Magyar Ebtenyésztők OrszágosEgyesületeinek Szövetsége
 

bottom of page