top of page

Miben segítünk az új gazdiknak?

fajtatiszta törzskönyves csoki labrador kiskutya

Mindenekelőtt segítünk átélni azt a varázslatos és visszahozhatalan pillanatot, amit egy kiskutya családba érkezése jelent és segítünk felkészülni erre.

 

Segítünk kiválasztani a család életritmusának és aktivitási szintjének legmegfelelőbb kutyust az alomból.

 

Segítünk megérteni a kiskutya viselkedését, megkönnyítjük a családba való beilleszkedést és elhárítani a kezdeti nehézségeket.

 

Életen át tartó kapcsolatot ajánlunk, hogy együtt örülhessünk a kiskutya fejlődésének. Bármilyen kérdésre legjobb tudásunk szerint és nagyon szívesen válszolunk bármikor a kiskutya hazavitele előtt és után is.

fajtatiszta csoki labrador kiskutya megbízható tenyésztőtől

Kezdő gazdiknak megkönnyítjük a választást és segítünk az új családtag zökkenőmentes beilleszkedése során felmerülő kérdések megválaszolásában.

 

Nevelési és gondozási útmutatót adunk az új gazdinak, ami megkönnyíti az első lépéseket.

 

Kizárólag tökéletesen egészséges, állatorvosunk által többször részletesn átvizsgált kiskutyákat adunk át az új gazdinak, hiszen tudjuk, hogy bár szerződésben garanciát vállalunk a kiskutyáinkra, egy beteg kiskutya olyan emocionális megrázkódtatást jelenthet, ami teljesen tönkreteheti a befogadásának örömét.  A kutyus nem egy háztartási gép vagy egy ruhadarab, ami ha hibás kicseréljük. Ő egy családtag és egy érző lélek és ez számunkra nagyon fontos.  

fajtatiszta fekete labrador kutyus megbízható tenyésztőtől

Kiskutyáinkat több fázisú teszttel vizsgáljuk. Egyrészt ezáltal kiszűrjük az esetleges szenzoriális defektussal születő kiskutyákat. Másrészt a temperamentumuk vizsgálata lehetővé teszi azt, hogy a megfelelő kutyust ajánljuk a megfelelő gazdinak. Ezáltal az új család életritmusának és aktivitási szintjének megfelelő kutyus sokkal könnyebben fog beilleszkedni a családba, mintha a választást a véletlenre bíznánk.

bottom of page