top of page
Search
  • Writer's pictureLóránt Tódor

Pancsolás a Mancsos-Pancsolóban, Tiszafüred

Updated: May 28, 2021


A meleg időszak beköszöntével egyre gyakrabban keressük fel kedvenc fürdőhelyeinket. / As the weather is getting warmer, we are visiting more often our favorite dog friendly beaches.

A választásunk most a tiszafüredi Mancsos-Pancsoló kutyás strandra esett, amit Sunnyval és Snowyval látogattunk meg / For this time we chose the Mancsos - Pancsoló dog beach in Tiszafüred with Sunny and Snowy.


Bár ők mindketten kölykök, már többször találkoztak a vízzel és úsztak is, de ez volt az első "komoly" víz, ahol a szembepart kissé távolabb van. / Altough both of them are stil puppies, they already swam, but this was their first "serious" place where the other shore is far enough.Imádták minden pillanatát a "nagy kalandnak" és a végén alig akarták otthagyni a vizet / They loved every moment of the "great adventure" and at the end they had a hard time leaving the lake.Természetesen a nap része volt egy kis "retrieverkedés" is. Együtt is, meg külön külön is. / Of course we did a little "retriever work" too. Together and one by one also.


A strand nevének megfelelően megvolt a pancsolás is és a babák a hazaúton már az autóban szundiztak . / There was a lot of paddling and the babies felt asleep immediatly when we got in the car.


93 views

Comments


bottom of page