top of page
collageKK.jpg
collage1é.jpg

Agria Wonderland Albert the Genius (Balu)

Agria Wonderland Charles the Genius (Vezér)

Egy éves lett a mi drága Vezérünk, gondoltam írok pár sort Róla!
Nagyon kedves, barátságos kutyus. Okos, figyelmes. Szeret focizni, sétálni, füvet nyírni...:)
Kiváló kertész, az idén a veteményesünkben nem sok paradicsom és paprika maradt...:)

Ami viszont fura, hogy sehogy sem tudtuk rávenni a nyáron, hogy belemenjen a vízbe. Nem tudjuk az okát,reméljük jövőre bátrabb lesz.
Mindannyian nagyon szeretjük Őt 😊!

Agria Wonderland Edwin the Genius (Bounty)

Agria Wonderland Konrad the Genius (Neo)

Tényleg munkás volt ez az év 😊!

Olvastunk mi a labradorokról, hogy sokat kell velük foglalkozni, le kell fárasztani szellemileg, fizikailag, de hogy ez ténylegesen mit jelent, fogalmunk se volt róla. Persze kicsit maximalisták is vagyunk. Sokszor beszéltünk arról, hogy a tesói is ilyen hiperaktívak-e, vagy miattunk lett-e ilyen Neo. 

 

Itthon viszonylag nyugodt, de ha jön hozzánk valaki vagy elmegyünk valahova fékezhetetlen lesz. Pedig szinte minden délután járunk vele társaságba +reggel 2 km séta, a kettő közt kb 1 óra játék és feladatgyakorlás. 

 

Emlegettétek a kamaszkort is, hát ezt is rendesen megéli 😊

Persze, ha békésen szuszog mellettünk a kanapén ( hol máshol), vagy megnyeri az okoskutya tanfolyamon (középszintü tanfolyam) is a háziversenyt 16 kutya közül, mindent megbocsájtunk neki, és nagyon büszkék vagyunk rá 😊!

 

Hát a ritmust fel kell venni. Elkezdtünk most hoopers tanfolyamra járni vele, ez kevésbé balesetveszélyes mint az agility, és a távoli irányítás megtanulását is reméljük tőle. Tényleg szeret tanulni és szaladgálni, gyorsan is tanul, és csillogó szemmel lesi, hogy mi a feladat. Persze ha épp koncentrálós kedvében van, na és a jutifali is közrejátszik azért. 

Szóval folyamatosan tanuljuk a szakmát😊.