top of page
lovely.jpg

Agria Wonderland Lovely Jack (Jack)

Jack boldogan, vérbeli labradorként éli a mindennapjait. Hamar beszokott a családba, a 2 cicát is elfogadta és a macskák is megkedvelték őt.

 

Nálunk van még 2 idősebb labrador keverék kutyus, ők nem igazán fogadták el az új kisfiút. Viszont Kincső (2 éves kuvasz) nagy pajtija, szinte már szerelem van a levegőben😍 

 

Jack nagyon okos, figyelmes kutya. Sok trükköt elsajátított már. Sajnos a terápiás képzést nem sikerült elkezdenünk vele. Szeptemberben kiderült, hogy párommal babát várunk hatalmas örömünkre és meglepetésünkre. viszont így április végén/május elején Jacknek lesz egy kistesója, Bíborka. akit már pocaklakóként is megszeretett🥰 

 

Az 1 év alatt sok helyen jártunk, pancsoltunk, kirándultunk és más kutyusokkal is megismerkedtünk. Jack igen kedves, nyitott kutya. Szószerint imád mindenkit, aki a közelébe megy, néha túlságosan is 😀

Januárban ivartalanítottuk, mert sajnos a lakásban elkezdett nagyon jelölgetni. Szerencsére nagyon jól viselte a műtétet, ami teljesen jól sikerült és azóta 98% szobatiszta lett, ritkán történnek kis balesetek.

 

Nálunk így telt el az első közös év. Mi nagyon várjuk már a többi, közösen eltöltött éveket, amiből reméljük még rengeteg lesz ❤️

 

A tesóknak pedig nagyon boldog szülinapot kívánunk és anyut is pusziljuk!😘

Agria Wonderland Lovely Luna (Luna)

Nagyon hamar beilleszkedett, gyorsan megszokta a helyét. Olyan ügyes volt, hogy csak 1x pisilt be, amikor ki kellett mennie, azt mindig jelezte.

 Viki várandósan itthon volt, úgyhogy mindig volt társasága, minden nap nagyokat sétáltunk vele, volt hogy napi 2x is. Közel lakunk a mezőhöz, ahol póráz nélkül is tud szaladgálni. Kicsiként ezt jól megszokta és a mai napig a közelünkben marad, viszajön ha hívjuk, nagy rosszaságot nem csinál.

 Beiratkoztunk kutyaoviba, nagyon barátságos volt mindenkivel, nagyokat játszottak, de a feladatokat is ügyesen teljesítette. Szeret kocsikázni, rokonokhoz menni, 3 órás úton is jól elvolt. Voltunk kutyás strandon is. Ügyesen úszik, csak éppen ami ehető, vagy iható, azt megkóstolja, így úszás közben a vizet is.

 Igazi szeretetgombóc, mindenkinek örül, még a kukást is megpuszilgatta, a futárok addig nem mehetnek el, hogy nem simogatták meg, a postásnak pedig ő a kedvence. Amikor velünk van. akkor belénk akar bújni, mellettünk akar lenni. Nagyon kiegyensúlyozott, ha a környéken minden kutya ugat, ő akkor sem, de a tüzijáték sem zavarta különösebben. Úgy éli az életet, hogy számára nem létezik rossz és gonosz. mindenkiben és mindenben a jót és a játékot látja. Amikor 2 másik kutya összekap, ő csak csóválja nekik a farkát.

 Szokott találkozni Nala tesóval, olyankor kő kövön nem marad, kifulladásig játszanak, mint amikor kicsik voltak ( a képek között van pár fotó amin ketten vannak Nalával, a világosabb Luna, a sötétebb bundájú pedig Nala ).

Januárban nagylány lett, túl vagyunk az első tüzelésen. Megszületett októberben a lányunk, akivel nagyon jól megvannak, Dorka nagyokat kacag rajta, de Luna is mindig megy érdeklődni, puszilgatni.

Agria Wonderland Lovely Nala (Nala)

Nala 2023 május 20-án érkezett. költözött hozzánk Budapestre. Egy csodás világból, Anitól, Lóritól, a testvérektől és a rokonoktól érkezett. Sosem láttunk még ilyen szeretetet, ahol az élete első heteit töltötte. De mindig bíztunk benne, hogy hasonlóan jó helyre kerül. Az étkezés az eléjén nem nagyon ment, így ez a kép csalóka.

AWKépernyőkép 2024-03-19 092810.jpg

Azért nagyokat is aludt az elején, persze a játékok tömegével együtt.

Lassan megismerkedett a kerttel is, ahol láthatóan jól érezte, érzi magát. 

Különösen. mivel néhány barátja is van: Roxy, a husky, és Myra a labrador már nagyon várták, hogy kezdetét vegye az ő közös kalandjuk is.

De hát a napvégén Nala labrador, és fontos a gazdik közelsége is. A fárasztó napokat még bent pihente ki a nyár végéig.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mivel Nala testvére, Luna a fiúnkhoz és családjához került. Ennek köszönhetően a testvérek sűrűn találkoznak, és járnak együtt sétálni, kirándulni.

Azt nem mondhatjuk, hogy nagyon vigyáznak egymásra, ha játszanak, hiszen nagy rohanások, és birkózások vannak. Távolról megismerik egymást, annyira, hogy Nala-nak már egy póráza miszlikre szakadt,amikor Luna-t meglátta, és természetesen száguldani kellett hozzá.

Az iskolával is próbálkoztunk, próbálkozunk....

Milyen is volt ez az egy év? Fantasztikus. Nala egy igazi szeretet gombóc, aki a kapu tetejéig ugrik, ha meglát minket hazaérni. Rengeteg szeretet ad, és kap. 

Járunk rendszeresen sétálni (repülni), és iskolába is, ami a tüzelés miatt most kimaradt. Okos, figyel, és állandóan éhes.

Az alomban a legkisebb volt és Lunához képest most is vékonyabb, kecsesebb. Nagyszerű élmény volt a nyáron visszalátogatni Demjénbe, és együtt körtézni a többiekkel. A mai napig jó a kapcsolatunk Anival, és Lórival, akiket nagyon érdekel, hogy mi van Nala-val.

Köszönjük, hogy nálunk van, és igyekszünk neki teljes, boldog életet biztosítani.

Agria Wonderland Lovely Nils (Roli)

Csatlakozva az egy éves virtuális "tesó találkozóhoz" küldünk néhány képet Roli 

elmúlt első évének, fejlődésének néhány pillanatáról, illetve a már majdnem felnőtt

Roliról. 

Roli házi kedvenc volt már érkezése pillanatában és az a mai napig is.

Nagyon energikus, sportos kutya lett, imád kirándulni, a szabadban lenni,

visszahozni az eldobott botot, kergetni a felröppenő madarakat és ha lehetne,

egyfolytában csak játszana.

 

 A séták során minden más kutyát próbál "bökdöséssel" játékra ösztönözni,akik ezt nem mindig veszik jó néven és próbálják Rolit "rendre utasítani", de Roli akkor is tovább játszana.

 

Igazi "hebrencs", egy igazi tinédzser, és hogy imád ugatni.... Ezek ellenére igen jól tanítható, nagyon okos kutyus, rövid idő alatt megérti hogy mit szeretnénk tőle, 

amihez persze a jutalomfalatok is jelentősen hozzájárulnak.

 

Reméljük idősödve megkomolyodva egy kicsit talán nyugodtabbá válik,

de összességében imádjuk Rolit és már nagyon kötődünk egymáshoz.