top of page
collage.jpg

Agria Wonderland My Magic Arwen (Mangó)

Sziasztok!

Mangó a nevem 2023. március 09-én születtem, épp azon a napon, amikor a gazdám, csak ő néhány évtizeddel előbb. Május 14-én kerültem új otthonomba, picurka kiskutyaként egy illatos pokróccal és egy nagyon helyes (azóta már valahogy elfogyott) játékmacival! Ők is jó sokan vannak, kisebbek-nagyobbak. Valahogy egyből otthon éreztem magam! Van egy fehér-fekete -pöttyös szőrős pici négylábújukis (törpenyuszi), vele is jóban vagyok, igaz picit félénk és nem nagyon szeret velem fogócskázni, nem értem, miért!

Az első néhány héten megismerkedtem az új illatokkal, szagokkal, családtagokkal. Mentünk egy különös helyre is, ahol nagyon fura szagok voltak, de nekem tetszett, mindig kaptam valami finomat, meg valami szúrás is volt, de az igazán elhanyagolható volt a jutalomfalathoz képest.

Aztán a tavasz után jött a nyár, húha, de sok helyre mentünk, szinte alig voltunk otthon, de igazából nekem így ők lettek az otthonom, ahol ők vannak, a gazdáim, ott vagyok én is otthon!

Úsztam a Dunában, a tengerben, a Balatonban, a Dera és Bükkös-patakban, még egy úszómedencébe is beleestem… annyira meleg volt, hogy ezt többször kipróbáltam… Voltam egy meleg vizű helyen is, Hévízen, azt nem annyira szerettem, mert egyből mély volt a víz, nem lehetett lábalni benne.

Oviba is jártam, most kezdem majd a sulit, de még nem tudják pontosan mikor. Nyáron találkoztam Sunnyval ( Agria Wonderland Lovely Sunshine-al) is, nagggyon jót játszottunk, de anyát nem láthattam, mert fájt a lába, remélem legközelebb vele is találkozhatunk!

Karácsonykor nagylány lettem, mondhatni felnőtt, most már tényleg nagy kutya vagyok! Akkor valamiért behívtak és ott kellett hagynom a teraszon lévő „kuckómat”, éjszakára bekerültem az ebédlőbe, no nem bánom, mostanra egész megszoktam, hogy bent alszom! Januárban fel kellett újítani a kerítésünket, mert a szomszéd barátaim (egy fekete-fehér foltos kutyus, Folti és egy óriás magyar vizsla, Maxi) megmutatták nekem, hol lehet átmenni a kerítés különböző helyein hozzájuk. Egyszer Folti elvitt az erdőbe is, jó nagyot sétáltunk. Azért nagyon örültem mikor megtaláltak a gazdáim, nagyon hiányoztam nekik, persze a végén már ők is hiányoztak nekem.

Nagyon szeretek itt lenni, szeretnek és én is szeretem őket! Már sok mindent tudok, de azért várom az iskolát, hogy még több négylábúval találkozhassak, olyan jó lenne egész nap csak játszani!!!

 

Szeretettel üdvözlöm anyát és a többi négylábút! Várom a viszontlátást!

 

Mangó 😊

Agria Wonderland My Magic Arabela (Éden)

Szavakban sem és levéllel is nagyon nehéz kifejezni, hogy milyen csodás érzésben élünk családommal már egy éve! Nagyon köszönjük nektek, hogy egy csodás családtaggal gazdagodhattunk a 2023 -as évben!

 

 Nagyon sokat utazunk együtt Édennel, minden percet élvezünk! Nagyon szép , nyugodt, kiegyensújozott kutya! Sok foglalkozás és törődés eredménye! Legfontosabb az általatok odafigyelt, gondos, genetikailag is rendben lévő utódok!

 

Köszönjük nektek! Sok erőt, egészséget, sok ilyen kiskutyát a jövőben is!🙏

Agria Wonderland My Magic Cinderella (Mandula)

1 éves lettél kishölgy.Meseszerű a történet ahogy hozzám kerültél. Épp ma 1 éve aludt el Mogyoró, ő egy csoki labi fiú volt. Nagyon szomorú voltam mikor elment. Csak róttam a sétaköröket, amiket annó vele tettem meg. 3 alkalommal küldött nekem az ismeretlen barna labradorokat. Vígasztalóul. Aztán rászántam magam, tovább lépek.

 

Egy március végi vasárnap estén elkeztem keresgélni a neten labrador tenyészeteket..úgy írtam be, megbízható labrador tenyészet Elsőre kidobta Agria wonderland..kiváncsi lettem.." 2023-ra 3 alom várható.. Megszülettek a My Magic alom kiskutyái".Nagyon szimpatikus volt ahogy írtak. Látszik, hogy szívvel lélekkel csinálják, felkészültek, elhivatottak. Korai fejlesztés és a genetikai pároztatás megfogott nagyon. Gondoltam írok nekik. Láttam március 9-én születtek meg a kiskutyák, Mogyoró március 4-én halt meg. Megmondom őszintén, jelnek vettem. Azt írtam mindegy milyen nemű, de nekem közben mintha súgta volna valami Szuka-Mandula.Másnap emailt kaptam. Lóriéktól. Visszamondtak pont aznap reggel egy szukát a My Magic alomból, jelezzem ha érdekel. Persze! Délután hívtam is őket.Mondtam milyen meseszerűnek élem ezt meg, elmeséltem az eddig leírtakat..erre Ani válaszol..az a meseszerű, hogy ezt a kiskutyát 3/4 éve jegyezték elő, de pont ma reggel közölték a családfővel,aki egy multinál dolgozik  külföldi kiküldetést kapott, és  vissza kell mondaniuk a kiskutyát. Így lettem a gazdid Manduszka.

 

 Aztán egy áprilisi verőfényes vasárnap délután leutaztunk családlátogatóba. Épp uzsonna után érkeztünk. Amikor betoppantunk rögtön felfigyeltem egy kiskutyára, ő nézett rám. Tejcsoki szine volt. Hát te ki vagy? Gondoltam. Kérdeztem Anit, Ő ki? Pont őt szántuk neked.

Temperamentum tesztet végeztek rajtatok, és te nagyon békés vagy, megférsz a cicákkal. Most hogy kamasz kishölgy vagy, nem tudom, néha azért nekem erőszakosnak tűnsz Lunacicával és Zserbóval. Visszatérve az első találkozónkhoz..tündéri voltál.Ültél az ölembe, nyalogadtad a kezemet, végtelenül békés voltál. Ez nem változott.Hatalmas pusziszkodó kishölgy vagy, már már csikizel.Alig vártam, hogy megérkezz.

 

 Aztán május közepén elhoztunk az uj otthonodba, a családodba. Virrasztottam , csoda ügyes voltál, hamar szobatiszta lettél. Én meg borzasztó fáradt voltam, de megérte, csodás látni ahogy cseperedsz. Ahogy nyílik bontakozik a személyiséged. Kedves vagy, de közben döbbenet erő van benned, viszont renkívül jól tanítható vagy. Már 10 hetesen tudtad az ül marad feksziket. 4 lábbal ugrasz a Dunába nekifutásból. Fekszel a vízben, hatalmas nagyokat pancsosz. Imádsz úszni botot apportírozni. Illetve bármit apportírozni. A sípolós játékaiddal játszani. Kirándulni, napközibe menni, játszani a haverokkal..vagy csak a séta alkalmával játszani kutyusokkal. Legnagyobb kalandokat szeretném veled átélni, szarvasgombázni, sokat sétálni az erdőbe, suliba menni, hogy még-még okosabb legyél. Mert igényled..nagyon igényled hogy le legyél fárasztva testileg szellemileg.

 

 Mindenhova ahova tudlak, viszlek magammal. Boltokba jársz velem(ahova beengednek), ha nem jöhetsz be, türelmesen vársz kint. Egy csoda vagy Mandulka valóban. Nagyon szerencsés vagyok, hogy én lehetek az "anyukád"